Koop en steun

Verschillende ondernemers en kunstenaars hebben Stichting Kabira materialen en prachtige kunstwerken geschonken. Hierdoor gaat 100% van de opbrengst van de verkoop van onze producten naar onze projecten. Onderstaande producten worden verkocht:

Giclée van basisschool Kabira

Bestel deze giclée van Kabira en doneer daarmee €17,50!

Kunstenaar Ad van Bokhoven maakte dit schilderij voor Stichting Kabira. Van dit schilderij zijn giclées te koop. De prijs van deze giclée van het formaat 18x24 cm is €17,50.

 
Wenskaartenset

Bestel een pakketje van vijf wenskaarten en doneer daarmee €5,75!

Vol trots presenteren wij 5 prachtige wenskaarten, gemaakt in samenwerking met Klazien de Beer van k.art.kaarten. Voor slechts €6.50 ontvangt u een pakketje kaarten én steunt u Kabira.

Beschermengeltjes

Bestel een beschermengeltje en doneer daarmee €3,50 €5,00 of €8,00!

Wie verrast u met een beschermengeltje? De engeltjes zijn gemaakt van een zoetwater parel en/of natuursteen en staan prachtig aan bijvoorbeeld uw jas, tas, portemonnee of ketting. Inclusief een cadeauzakje.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en samenstellingen voor €3,50 €5,00 of €8,00. Heeft u belangstelling, neem dan contact op.

 
Kerstkaartenset

Bestel een pakketje van vijf kerstkaarten en doneer daarmee €5,75!

Vol trots presenteren wij 5 prachtige kerstkaarten, gemaakt in samenwerking met Rose van Rosefairytales. Voor slechts €6.50 ontvangt u een pakketje kaarten én steunt u Kabira.